Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/emelat01/domains/emelatelier.nl/public_html/weblog/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 eMeL Atelier

Wind over Water, Water over Wind/t · 2574 dagen geleden

Zonovergoten was de dag van de opening van de buitenexpositie Wind over Water, Water over Wind/t.

Zondag 18 mei 2014 konden de belangstellenden de kunstobjecten op ons natuurterrein bewonderen. Alle deelnemende kunstenaars hadden voor dit kunstproject zich laten inspireren door het thema en de plaats van handeling. Het leverde een prachtig spanningsveld op tussen de objecten en de natuur. Nieuw werk is ontstaan en de deelnemende kunstenaars hebben hierbij niet geschuwd hun grenzen te verleggen.

Alle disciplines waren welkom en er werd niet van te voren geballoteerd. Dit gaf de kunstenaars de vrijheid om een eigen invulling te zoeken voor hetgeen ze wilden laten zien. Het was hun eigen verantwoordelijkheid, hoe daar invulling aan te geven. Werken in glas, keramiek, fotografie, aluminium, gemengde materialen en ongebakken klei zijn ontstaan.

Werk is er te vinden van Marie-Anne Jongmans, Geo Hultink, Marga van den Tooren, Joke Holwarda, Janny Dedden, Ankie Koopmans-De Vos, Marian Haringsma, Nies Nijland, Anne Mercker met haar groep en Marijke Traast-Bos.

Het leverde weer een prachtige expositie op, op een inspirerende locatie.


— eM eL Atelier

---

Kunstwerk in de Stellingen · 2574 dagen geleden

Kom naar de feestelijke opening van de zomer expositie in Noordwolde:
op Vrijdag 11 juli om 17.00

Hoofdstraat Oost 14
Noordwolde

— eM eL Atelier

---

Kunstroute 2014 · 2574 dagen geleden

Mis het niet: eMeLatelier doet mee aan de Kunstroute!
Van 3 juli t/m 17 augustus

— eM eL Atelier

---


Voor vragen kunt u contact met mij opnemen: eMeL atelier