Deprecated: Function set_magic_quotes_runtime() is deprecated in /home/emelat01/domains/emelatelier.nl/public_html/weblog/textpattern/lib/txplib_db.php on line 14 eMeL Atelier: Nieuws

Wind over Water, Water over Wind/t · jul 8, 20:45

Zonovergoten was de dag van de opening van de buitenexpositie Wind over Water, Water over Wind/t.

Zondag 18 mei 2014 konden de belangstellenden de kunstobjecten op ons natuurterrein bewonderen. Alle deelnemende kunstenaars hadden voor dit kunstproject zich laten inspireren door het thema en de plaats van handeling. Het leverde een prachtig spanningsveld op tussen de objecten en de natuur. Nieuw werk is ontstaan en de deelnemende kunstenaars hebben hierbij niet geschuwd hun grenzen te verleggen.

Alle disciplines waren welkom en er werd niet van te voren geballoteerd. Dit gaf de kunstenaars de vrijheid om een eigen invulling te zoeken voor hetgeen ze wilden laten zien. Het was hun eigen verantwoordelijkheid, hoe daar invulling aan te geven. Werken in glas, keramiek, fotografie, aluminium, gemengde materialen en ongebakken klei zijn ontstaan.

Werk is er te vinden van Marie-Anne Jongmans, Geo Hultink, Marga van den Tooren, Joke Holwarda, Janny Dedden, Ankie Koopmans-De Vos, Marian Haringsma, Nies Nijland, Anne Mercker met haar groep en Marijke Traast-Bos.

Het leverde weer een prachtige expositie op, op een inspirerende locatie.


— eM eL Atelier

---

Kunstwerk in de Stellingen · jul 8, 20:27

Kom naar de feestelijke opening van de zomer expositie in Noordwolde:
op Vrijdag 11 juli om 17.00

Hoofdstraat Oost 14
Noordwolde

— eM eL Atelier

---

Kunstroute 2014 · jul 8, 20:18

Mis het niet: eMeLatelier doet mee aan de Kunstroute!
Van 3 juli t/m 17 augustus

— eM eL Atelier

---

eMeL Atelier nodigt u uit. · mei 17, 06:53

Hoog bloeit het fluitenkruid en de akkers kleuren rood, bruin en paars van de zuring. Tijd om naar buiten te gaan en te genieten van al het schoons dat de natuur ons biedt. De rust, de stilte en het getjilp van de vogels nodigen ons uit stil te staan.

Van 19 mei tot en met 15 juni wordt er op ons terrein ruimte geboden aan kunstenaars om de wisselwerking met de natuur aan te gaan. Er zal werk te zien zijn op verschillend beeldend terrein met als gemeenschappelijke invalshoek het thema Wind over Water, Water over Wind/t. Enthousiast hebben ze zich laten inspireren en laten ons nieuw werk zien, speciaal voor deze expositie ontwikkelt. Een groep kunstenaars ontwikkelde een gezamenlijk installatie onder leiding van Anne Mercker. De fotografe Marian Harringsma brengt haar foto’s als vaandels in de wind. De keramiste Marie-Anne Jongmans gaat het experiment aan met ongebakken klei en bloemenzaden. De keramist Geo Hulting laat bollen drijven en Joke Holwerda plaats een bewegende installatie. Verder kunt u verrassende objecten vinden van Jannie Dedden, Ankie Koopmans-de Vos, Marijke Traast-Bos en Nies Nijland in keramiek, glas en gemengde materialen.

Het kunstproject is dagelijks vrij toegankelijk van 10.00 uur tot en met 17.00 uur via een wandelpad vanaf de parallelweg Oppen Swolle.

Vanuit de richting Vollenhove zal deze route opengehouden worden gedurende de expositieperiode tijdens de renovatiewerkzaamheden aan de provinciale weg N331.

— eM eL Atelier

---

Expositie of Illusie? · apr 29, 09:02

Zaterdag 3 mei 2014, 10.30 uur wordt de expositie “Illusie” geopend in Galerie Steenwijk. U bent van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De muziek tijdens de opening wordt verzorgd door Gemma Weber, zang & accordeon.

Mocht u nou tijdens de opening onverhoopt toch verhinderd zijn, dan kunt u de expositie ook bezichtigen tijdens openingstijden van 1 mei t/m 24 mei 2014.

Meer informatie kunt u ook vinden op www.galeriesteenwijk.nl.

Galerie Steenwijk
Meppelerweg 47, Rabogebouw boven de bibliotheek

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag in de middag: 13.30-17.00 uur
zaterdagochtend: 10.00-12.30 uur

— eM eL Atelier

---

ouder


Voor vragen kunt u contact met mij opnemen: eMeL atelier